Menu

Contact

Contact

Wanneer u bij ons een object huurt, kunt u dit de middag voorafgaand aan de eerste huurdag afhalen.Op deze manier heeft u de spullen op tijd in huis, zonder dat hier een extra dag huur voor in rekening gebracht wordt; wel zo handig. Het terug brengen van het gehuurde object mag op de ochtend na de laatste huurdag. De zondag wordt niet meegerekend in het aantal dagen.

Wanneer u het opblaasfiguur bij ons ophaalt krijgt u dit mee in een stevige tas welke prima vervoerd kan worden in ieder type personenauto. Het opzetten van een opblaasfiguur is zeer eenvoudig; wanneer u het figuur uit de tas haalt, uitrolt en vervolgens de stekker in het stopcontact steekt, zal deze binnen 60 seconden opgeblazen zijn. De ventilator doet het werk voor u! Aan de pop zelf zitten voldoende scheerlijnen zodat u met bijgeleverde haringen de pop goed vast kunt zetten.

Onze prijzen zijn incl. 21% B.T.W. en o.b.v. zelf afhalen + retourneren te Aalsmeer. Naast het huurtarief vragen wij om het tonen van een legitimatiebewijs. (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) De betaling van het huurbedrag kan vooraf online voldaan worden, of bij het afhalen per pin / a contant.

  • Komt u er toch niet uit?

    Bel gratis tussen 09:00 en 17:00 uur

    0297 712065

Neem contact met ons op