Menu

Veel gestelde vragen

Bezorgen jullie ook opblaasfiguren?

Standaard wordt een opblaasfiguur door de klant zelf bij ons opgehaald en weer terug gebracht. Als u dit toch graag uit handen wilt geven kunt u hier voor een offerte bij ons opvragen. (Houdt u er wel rekening mee dat de kosten hier voor vaak al hoger zijn dan de huur van de pop zelf) Geeft u bij een offerte-aanvraag duidelijk aan om welk object het gaat, om welke datum, het gewenste aflever-tijdstip, wanneer de pop weer opgehaald kan worden en eventuele andere informatie die van belang is. Wij kunnen dan direct een juiste offerte voor u maken.

Heb ik een grote auto nodig om een opblaasfiguur te vervoeren?

Nee. Een opblaasfiguur zit compact verpakt in een soort sporttas en kan vervoerd worden in elk type personenauto.

Het wordt slecht weer, kan ik annuleren?

Annuleren mag bij ons altijd, en hier wordt niet moeilijk over gedaan. De opblaasfiguren kunnen op zich prima tegen wat wind en regen, maar bij storm (of andere omstandigheden) kunnen wij ons voorstellen dat u het niet ziet zitten om de pop te plaatsen. Ook bij andere redenen (ziekte etc.) mag er kosteloos geannuleerd worden.

Ik heb de reservering geplaatst, maar iemand anders komt het object ophalen, is dat een probleem?

Geen probleem. Als degene die het op komt halen maar even een legitimatiebewijs meeneemt.

Kan ik bij jullie met PIN betalen?

Ja, dat kan. U kunt uw reservering ook online met iDeal of creditcard betalen, maar afrekenen bij het ophalen van het huurobject is ook mogelijk. Dit kan per PIN of a contant.

Kan ik een opblaasfiguur in mijn eentje opzetten?

Yes you can. Het is prima te doen om een opblaasfiguur alleen op te zetten. Natuurlijk is het met z'n twee├źn iets makkelijker (en gezelliger), maar het kan zeker.

Moet ik ook borg betalen?

Nee, dat hoeft niet. Wij vertrouwen er op dat u het gehuurde object weer in nette staat retourneert. Uiteraard wordt dit wel even gecontroleerd bij het inleveren.

Wat voor stroom-aansluiting is er nodig?

De blower van een opblaasfiguur werkt op een normale 220v (huis- tuin en keuken) aansluiting. De blower dient continu aan de stroom te blijven, ook als het figuur is opgeblazen. Als u buiten geen stroom-aansluiting heeft zal er dus een verlengsnoer door een raam of vanuit een schuur naar buiten moeten worden geregeld.